Logo VAGdiagnose VAG diagnose

Schadeherstel

Snel en Vakkundig Schadeherstel​

Schadeherstel voor de VW AG VAG-groep? VAGdiagnose neemt al Uw zorgen uit handen! 

Schade, wat nu?

Door onze jarenlange expertise in het stellen van complexe diagnose en het (achteraf) installeren van fabrieksopties hebben wij ons ook gespecialiseerd in schadeherstel. Zo zijn wij in staat om uw auto geheel origineel te herstellen na bijvoorbeeld brand-, water-, diefstal- of inbraakschade. Wat de schade ook is, niets is voor ons te gek!

Bij schade aan uw voertuig wilt u zo goed en snel mogelijk worden geholpen. U heeft wel wat anders aan uw hoofd dan eindeloos bezig zijn met al uw vragen en de administratieve rompslomp. Dat snappen wij bij VAGdiagnose maar al te goed. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u geheel ontzorgen.

Schadeherstel voor de VAG-Groep

VAGdiagnose is een erkend VAG schadeherstel bedrijf. Wat betekent dat ons personeel is opgeleid voor schadeherstel aan een auto van de VAG-groep en dat wij met originele onderdelen werken. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw auto na het schadeherstel weer zo goed als nieuw is. Wij herstellen uw auto snel én vakkundig, zodat u snel weer de weg op kunt.

Herstel van diefstalschade

Diefstalschade brengt veel narigheid met zich mee. Naast een gebroken ruit is er vaak ook schade aan het exterieur in de vorm van geforceerde delen, deuken en lakschade. Het interieur moet het vaak ook ontgelden. Meestal worden systemen met veel geweld verwijderd, waardoor panelen en sierlijsten afbreken of beschadigden. Als kers op de taart worden kabels en stekkers vaak doorgeknipt, wat weer uitpakt in kortsluiting en verdere bijkomende schade.

Bent u opzoek naar een specialist voor schadeherstel voor uw VW, Audi, Seat, Skoda of de overige merken van de VAG-groep? Maak u geen zorgen, wij hebben alle middelen, kennis en ervaring om het volledig naar behoren te herstellen!

Gespecialiseerd in de VAG-Groep

Bent u opzoek naar een specialist voor schadeherstel voor uw Volkswagen, Audi, Seat, Skoda of een van de andere merken van de VW AG VAG-groep? Maak u geen zorgen, wij hebben alle middelen, kennis en ervaring om het volledig naar behoren te herstellen!

Maak een afspraak

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Meld de schade bij uw verzekeraar

Voordat u de schade bij ons meldt, vragen wij u eerst de schade te melden bij uw eigen verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Zij kunnen de melding alvast registreren en een dossier opstarten alvorens wij ermee aan de slag gaan.

Stap 2: Meld de schade bij VAGdiagnose

Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak. Wij zullen de schade beoordelen en een taxatierapport opstellen met daarin de benodigde onderdelen en reparatiekosten. Op basis van het chassisnummer kunnen wij exact zien waar de auto af-fabriek mee is geleverd om te zorgen dat deze compleet zoals behoren wordt gerepareerd. Door uitsluitend gebruik te maken van originele onderdelen zorgen we er niet alleen voor dat uw auto er weer van ouds uitziet, maar ook dat deze compleet storingsvrij is.

Bij kostbare reparaties wordt in veel gevallen vanuit de verzekeraar een schade-expert ingeschakeld om de schade te beoordelen. Wij zullen de expert ontvangen en in samenspraak het rapport opstellen. In zo een geval zullen wij altijd opkomen voor uw belangen, om te voorkomen dat er minder wordt vergoed dan daadwerkelijk is beschadigd. Als onafhankelijk en deskundig partij zetten wij ons altijd in voor uw rechten!

Stap 3: Schadeherstel

Na afhandeling en akkoord vanuit de verzekeraar kunnen we de daadwerkelijk schadeherstel uitvoeren. In overleg kunt u de auto in een korte termijn afleveren voor reparatie. U wordt in de tussentijd op de hoogte gebracht van de herstelreparaties die worden verricht en krijgt u vanzelfsprekend bericht over het tijdstip waarop uw voertuig weer opgehaald kan worden.