Logo VAGdiagnose VAG diagnose

Inbouw

Inbouw van geavanceerde auto-elektronica

Bij VAGdiagnose kunt u rekenen op expertise en kwaliteit bij inbouw van de nieuwste en meest geavanceerde systemen in uw auto. Kies voor onze dienst en geniet van een comfortabele, veilige en geavanceerde rijervaring.

Inbouw van auto electronica

VAGdiagnose is uw specialist in het achteraf inbouwen van auto-elektronica op een professionele en originele wijze, ook wel retrofit genoemd. Onze expertise ligt in het installeren van de nieuwste en meest geavanceerde systemen in uw auto, waardoor uw rijervaring veiliger, comfortabeler en aangenamer wordt. Of het nu gaat om het inbouwen van een navigatiesysteem, achteruitrijcamera, parkeersensoren, cruise control of led-lampen, wij hebben de kennis en ervaring om uw wensen te realiseren.

Bij VAGdiagnose bieden we een complete dienstverlening. Van advies over welke systemen het beste bij uw behoeften passen, tot de levering van de benodigde materialen en onderdelen en de installatie zelf. Wij werken alleen met originele onderdelen en maken gebruik van de meest moderne apparatuur en gereedschap om ervoor te zorgen dat uw auto perfect functioneert en de installatie zoals af-fabriek eruit ziet.

Onze hoogopgeleide en gecertificeerde technici hebben alle kennis en vaardigheden om elk aspect van de installatie uit te voeren, van het verwijderen van oude systemen tot het installeren van nieuwe. We nemen de tijd om uw auto zorgvuldig te inspecteren om ervoor te zorgen dat de installatie perfect wordt uitgevoerd en er geen schade aan uw voertuig wordt toegebracht.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met de inbouw van uw auto-elektronica. Daarom bieden we uitstekende service, hoogwaardige materialen en betaalbare tarieven. We streven naar een snelle en efficiënte installatie, zodat u snel kunt genieten van uw auto.

Vertrouw op VAGdiagnose voor een hoogwaardige en professionele inbouw van auto-elektronica. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij helpen u graag verder.

Inbouw multifunctioneel stuur (MFSW) VW R sportstuur

Voordelen van retrofit/inbouw

Inbouw/retrofit Adaptive Cruise Control (ACC)

Veiligheid

Het installeren van geavanceerde rijassistentiesystemen, zoals lane-assist, side-assist en adaptive cruise control zijn ontworpen om de bestuurder te ondersteunen en te helpen bij het voorkomen van ongevallen.  Door het installeren van een dergelijk systeem kunt u de veiligheid en het comfort van uw rijervaring verbeteren.

Inbouw/Retrofit Achteruitrijcamera achteruitrij camera

Hogere waarde

Retrofitten kan een uitstekende manier zijn om oudere auto’s te upgraden en te voorzien van moderne technologieën. Dit kan niet alleen de levensduur van uw auto verlengen, maar ook de verkoopwaarde ervan aanzienlijk verhogen. Zo is uw auto niet alleen meer waard, maar ook interessanter bij een eventuele verkoop.

Inbouw/Retrofit Parkeersensoren (PDC) en LED DRL mistlampen

Meer gemak

Het retrofitten van auto-elektronica biedt veel gemak en comfort voor de bestuurder en passagiers van een voertuig. Door het installeren van geavanceerde systemen zoals adaptive cruise control, lane-assist en virtual cockpit wordt het rijden veel aangenamer. De systemen zorgen ervoor dat de bestuurder minder vermoeid raakt en zich beter kan concentreren op de weg.

Inbouw/Retrofit Active Info Display (AID) Virtual Cockpit (VC)

Verbeterde functionaliteit

Het inbouwen van nieuwe elektronica in uw auto kan de functionaliteit van uw voertuig verbeteren. Het toevoegen van bijvoorbeeld een navigatiesysteem, virtual cockpit, led-lampen en parkeersensoren kan uw rijervaring aangenamer, comfortabeler en veiliger maken