Logo VAGdiagnose VAG diagnose

Achteruitrijcamera

Achteruitrijden met gemak en veiligheid

Laat uw auto voorzien van een professioneel ingebouwde achteruitrijcamera door VAGdiagnose. Hiermee geniet u van heldere beelden en veilig en gemakkelijk parkeren. Onze ervaren technici zorgen voor een naadloze integratie in uw voertuig, waardoor u kunt genieten van een comfortabele rijervaring.

Achteruitrijcamera inbouw

Bent u op zoek naar manieren om uw rijervaring te verbeteren? Bij VAGdiagnose zijn we gespecialiseerd in de professionele inbouw van achteruitrijcamera’s en andere handige systemen voor auto’s van de VAG-groep.

Een achteruitrijcamera is een handige en veilige oplossing voor het manoeuvreren van uw voertuig. Of u nu achteruit wilt inparkeren in een drukke stad of achteruit moet rijden op een drukke weg. Een achteruitrijcamera biedt extra veiligheid en gemak. Bij VAGdiagnose zorgen onze ervaren technici voor een vakkundige en hoogwaardige installatie van uw achteruitrijcamera. Hierbij maken we uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen. Het systeem wordt naadloos weggewerkt en geïntegreerd met het infotainmentsysteem én de parkeersensoren. Dit zorgt voor haarscherpe beelden en nauwkeurige afstandsmeting. Op deze manier heeft u een compleet parkeersysteem dat u helpt veilig en gemakkelijk in te parkeren.

Naast onze specialisatie in de inbouw van achteruitrijcamera’s bieden wij nog veel meer handige systemen aan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een multifunctioneel stuur, Active Info Display, navigatiesysteem, Lane Assist, Side Assist, Adaptieve Cruise Control, parkeersensoren en nog veel meer inbouwen. Onze professionals beschikken over de juiste kennis en apparatuur om deze systemen op de juiste wijze te installeren en te coderen. Zo kunt u genieten van het comfort en gemak dat deze systemen bieden, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, zodat wij u kunnen helpen om uw auto nog comfortabeler en veiliger te maken.

Voordelen van een achteruitrijcamera systeem

Verbeterde veiligheid: Met een achteruitrijcamera heeft u een beter zicht op wat er zich achter uw voertuig bevindt. Dit verbetert de veiligheid bij het achteruitrijden en inparkeren. Dit is vooral handig als u bijvoorbeeld een trailer of caravan trekt. Of als er kinderen en huisdieren in de buurt zijn. 
Gemak: Het gebruik van een achteruitrijcamera maakt het parkeren en manoeuvreren van uw voertuig gemakkelijker en minder stressvol, vooral op drukke plaatsen.
Bespaart tijd en geld: Door het voorkomen van aanrijdingen en schade aan uw voertuig, kunt u tijd en geld besparen op reparatiekosten en verzekeringsclaims.
Verhoogde waarde van uw voertuig: Een achteruitrijcamera systeem kan de waarde van uw voertuig verhogen. Het wordt als een waardevolle functie beschouwd die het gebruik van het voertuig veiliger en comfortabeler maakt.
Geïntegreerde systemen: Een achteruitrijcamera systeem kan naadloos worden geïntegreerd met andere voertuigsystemen zoals parkeersensoren en andere rijhulpsystemen.
Gemakkelijk te gebruiken: Een achteruitrijcamera systeem is eenvoudig te gebruiken. Het systeem schakelt automatisch in wanneer u uw voertuig in de achteruitversnelling zet en schakelt uit wanneer u terug naar de rijstand gaat.

Inbouw/Retrofit Achteruitrijcamera achteruitrij camera