Logo VAGdiagnose VAG diagnose

Verlichting

Een goed verlichte weg is de weg naar veiligheid en comfort

Een goede verlichting is meer dan alleen zichtbaar zijn. Het verhoogt niet alleen de veiligheid, maar ook het rijplezier en de uitstraling van uw auto

Inbouw van verlichting

Bij VAGdiagnose zijn we gespecialiseerd in het inbouwen van verlichting in uw auto. Of u nu op zoek bent naar Xenon, LED of Matrix-LED koplampen, achterlichten, mistlampen, sfeerverlichting of contourverlichting. Wij hebben de kennis en ervaring om de gewenste verlichting vakkundig in te bouwen.

Naast het inbouwen van verlichting verzorgen wij ook hulpmiddelen zoals dynamische bochtverlichting, dynamische grootlichtassistent en automatische hoogteregeling. Deze opties zorgen voor een verbeterde rijervaring en verhoogde veiligheid op de weg.

We bieden een complete service. Van de levering van de gewenste verlichting tot de vakkundige installatie ervan. Onze adviseur staat klaar om u te voorzien van deskundig advies bij het maken van de juiste keuze voor uw auto. Hierbij wordt gekeken naar uw budget en de mogelijkheden voor inbouw. Bij VAGdiagnose vinden we het belangrijk om te werken met hoogwaardige kwaliteit materialen. Daarom leveren en installeren we uitsluitend originele onderdelen van de fabrikant. Met deze producten bent u verzekerd van optimale kwaliteit en veiligheid.

Een goed verlichtingssysteem heeft meerdere voordelen voor uw auto. Allereerst zorgt het voor een verhoogde veiligheid op de weg, doordat u beter zicht heeft op uw omgeving en andere weggebruikers u ook beter kunnen zien. Daarnaast draagt het bij aan het rijplezier, omdat u comfortabeler en meer ontspannen kunt rijden in goed verlichte omstandigheden. Tot slot kan een goede verlichting ook bijdragen aan de uitstraling van uw auto, waardoor deze er nog beter uitziet en meer waarde behoudt.

Bij VAGdiagnose hechten we veel belang aan klanttevredenheid en bieden wij een uitstekende service. Van de levering van de gewenste verlichtingssysteem tot de professionele installatie ervan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen om de verlichting van uw auto te verbeteren.

Audi RS7 Facelift LED achterlichten inbouw retrofit verlichting