Logo VAGdiagnose VAG diagnose

Navigatiesysteem

Bereik uw bestemming met gemak en comfort

Ervaar de luxe en het gemak van een ingebouwd navigatiesysteem van de VAG-groep, professioneel geïnstalleerd door de experts van VAGdiagnose. Met dit systeem heeft u altijd en overal de juiste route tot uw beschikking en geniet u van een naadloze integratie in uw auto, voor een comfortabele en zorgeloze rijervaring.

Navigatiesysteem inbouw

Bij VAGdiagnose kunt u terecht voor de professionele inbouw van een origineel navigatiesysteem voor uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. Een navigatiesysteem biedt vele voordelen en kan uw rijervaring aanzienlijk verbeteren.

Een van de belangrijkste voordelen van een origineel navigatiesysteem is de naadloze integratie met uw voertuig. Hierdoor wordt het systeem volledig geïntegreerd in het dashboard en is het bedienen van het systeem net zo eenvoudig als het bedienen van de originele radio. Een ander belangrijk voordeel van een origineel navigatiesysteem is de verbeterde veiligheid en rijcomfort. Het systeem biedt u namelijk altijd de meest optimale route. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar vermijdt u ook files en drukke wegen. Bovendien is het mogelijk om het systeem te integreren met andere functies van uw voertuig. Zoals de parkeersensoren en achteruitrijcamera, waardoor u altijd veilig en gemakkelijk kunt manoeuvreren. Naast deze voordelen biedt een origineel navigatiesysteem ook handige functies, zoals spraakbediening en de mogelijkheid om muziek af te spelen vanaf uw telefoon of andere media-apparaten.

Bij VAGdiagnose helpen we u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw voertuig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties en prijzen. Zo kunnen wij u een passende offerte bieden. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Upgrade uw huidig navigatiesysteem

Naast het inbouwen van originele systemen, bieden we ook verschillende upgrade-mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huidig systeem upgraden door het vrijschakelen van extra functies, zoals Apple CarPlay, Android Auto en MirrorLink. Deze functies bieden een naadloze verbinding met uw smartphone,. Hierdoor heeft u gemakkelijk toegang tot uw favoriete apps tijdens het rijden. Daarnaast kunnen we ook delen van verouderde systemen vervangen, zoals de main unit of het display.

Inbouw retrofit navigatiesysteem Discover Pro